4.05.2007 г., 13:28 ч.

Алекс Раева 

  Поезия
580 0 2
О, Алекс, не мога без теб!
Ти си моят ден.
Без теб не мога да живея, винаги за теб копнея.
Прекрасният ти глас ме изпълва с любов.
Не те виждам вече на малкия екран.
Колко сълзи за теб пролях.
Ти ухаеш на младост,
о, Алекс, ти си мойта радост!

© Кристина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??