… на Дядо
Незнайно как... но всичко свърши...
сълзи, умора, болка и тъга...
Земя...
Земя широка, безпощадна... с гладна пръст...
Разтваря длани, дълбоки рани
Земя...земя
забиха нов отново дървен кръст
© Кефор Потрати Todos los derechos reservados