22 мая 2008 г., 16:01

Алея 4, квартал 124 

  Поэзия
780 0 2

 

 

 

 

на Дядо

 

Незнайно как... но всичко свърши...
сълзи, умора, болка и тъга...


Земя...

 

Земя широка, безпощадна... с гладна пръст...

Разтваря длани, дълбоки рани

 

Земя...земя 

 

забиха нов отново дървен кръст

 

© Кефор Потрати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??