22 ene 2008, 22:23

Аман 

  Poesía » De humor
750 0 4
Не ща за думите си прошка,
макар и да звучат сексистки,
аман от "учени" кокошки,
да кукуригат дето искат.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??