Лежа на мократа трева.
Впил съм пръсти във пръстта.
Вперил поглед във нощта,
гол съм, само по душа.
Господи, това е свобода.
Вдишвам въздух, светлина.
Чувствам само тишина.
Жадно пия от дъжда.
Няма болка, самота.
Пак препуска мисълта.
Пак пулсира ми кръвта.
Пак променя се земята.
Пак е леко на краката.
Пак различно е в главата.
Аз... Пръстта, тревата...
Аз... Плътта, душата...
Аз... вселената и свободата!!!
|
© Татанка Йотанка Todos los derechos reservados
/6/