Иглата на Заразата
изражда бъдещия мутационен тийм -
послушковците на "проказата",
козируващи безропотно пред новия диктаторски режим.
Здраве - отчита се като порок
и лепкат етикет:
"Престъпник! Рецидивист!"
Причина - чист.
(Да ти е за урок!)
Войната тиха, между хората,
подбужда още по-престъпни ходове
на ненаситната могъща, мръсна, конспиративна сган,
разиграла тоя брутален, идиотски кукловодски стан.
...
© Красимира Генева Todos los derechos reservados