Dec 2, 2021, 5:15 PM

Анализ 

  Poetry
179 0 0

 

Иглата на Заразата
изражда бъдещия мутационен тийм -
послушковците на "проказата",
козируващи безропотно пред новия диктаторски режим. 

 

Здраве - отчита се като порок
и лепкат етикет:
"Престъпник! Рецидивист!"
Причина -  чист.
(Да ти е за урок!) 

 

Войната тиха, между хората, 
подбужда още по-престъпни ходове
на ненаситната могъща, мръсна, конспиративна сган,
разиграла тоя брутален, идиотски кукловодски стан. 

...

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??