Малко ангелче си ти,
чакахме те с трепет в нашите души,
ето че сега се появи
и си толкова прекрасно ти!
Ти дойде и всичко озари,
и с много усмивки всички ни дари.
Любов е това, нали,
когато гледам в твоите очи,
Когато те видях,
очите ми напълниха се със сълзи,
щастието душата моя озари.
Обичам те!
На Ивайло
13.01.2013г
© Галина Минева Todos los derechos reservados