19.06.2014 г., 23:19 ч.

Ангел 

  Поезия » Друга
469 0 0

Малко  ангелче си ти,

чакахме те с трепет в нашите души,

ето че сега се появи

и си толкова прекрасно ти!

Ти дойде и всичко озари,

и с много усмивки всички ни дари.

 

Любов е това, нали, 

когато гледам в твоите очи,

Когато те видях,

очите ми напълниха се със сълзи,

щастието душата моя озари. 

 

Обичам те!
На Ивайло
13.01.2013г  

© Галина Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??