15 abr 2014, 20:26

Ангел ли си? 

  Poesía » De amor
475 0 0

Ангел ли си или пустинно видение?

Щом стоиш до мен, денят ми става

слънчев и приказен.

Ангел ли си или мираж?

Без теб дните са мрачни и студени.

Моля те, кажи ми, мое приказно създание.

© Димитър Новак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??