15.04.2014 г., 20:26 ч.

Ангел ли си? 

  Поезия » Любовна
436 0 0

Ангел ли си или пустинно видение?

Щом стоиш до мен, денят ми става

слънчев и приказен.

Ангел ли си или мираж?

Без теб дните са мрачни и студени.

Моля те, кажи ми, мое приказно създание.

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??