30 nov 2018, 21:35  

Ангел от рая 2 

  Poesía » De amor
408 0 0

О, ангел, усмихни се в мрака,

че сърце ми сал тебе чака.

Нека арфата ти приказна звучи,

нека да гали моите уши.

Нека чуя таз мелодия в нощта,

нека свърши мъка, самота!
О, девойко мила, засмена,

ела, стопли душа натъжена!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??