О, ангел, усмихни се в мрака,
че сърце ми сал тебе чака.
Нека арфата ти приказна звучи,
нека да гали моите уши.
Нека чуя таз мелодия в нощта,
нека свърши мъка, самота!
О, девойко мила, засмена,
ела, стопли душа натъжена!
© Георги Все права защищены