30.11.2018 г., 21:35 ч.  

Ангел от рая 2 

  Поезия » Любовна
402 0 0

О, ангел, усмихни се в мрака,

че сърце ми сал тебе чака.

Нека арфата ти приказна звучи,

нека да гали моите уши.

Нека чуя таз мелодия в нощта,

нека свърши мъка, самота!
О, девойко мила, засмена,

ела, стопли душа натъжена!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??