Колко си високо днес.
А искам аз при теб да
долетя.
Да ти кажа колко те обичам и сгушена в теб отново да заспя.
Болката непоносима къса бясно моето сърце,че отне те от мен красивото небе.
Твоите приказки и песни още в тихото отекват.
И чувам още твоят глас звънлив.
А казват хората, че първо на човека забравяш му гласа.
Червеното в косите, преплетено е вече с бял отенък.
Меката ти кожа, топлите очи.
Нашепващи ми "Спи спокойно, бима кой над теб да бди."
И споменът за теб не ще изчезне нивга,не и докато не дойда там - Горе на небето.
От където ти ме гледаш с умиление и чрез звездите ми говориш "Спи принцесо бабина, цяла вечност аз ще те обичам."
© Габриела Кънева Todos los derechos reservados