28 nov 2012, 12:37

Ангелско дете 

  Poesía » De amor
559 0 0

Малък, светъл ангел,

паднал си от небето ти.

С протягащи ръчички прегръщаш моето сърце.

Щом те зърна грейва моето лице!

 

Малък, светъл ангел,

ти внесе топъл лъч в този мрачен свят.

Ти си моята надежда,

с теб се раждам и умирам всеки ден!

 

Малък, светъл ангел,

гласът ти гали моите уши.

Ти си толкова невинен.

Ти си моето любимо мъничко момче!

© Ина Истаткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??