Малък, светъл ангел,
паднал си от небето ти.
С протягащи ръчички прегръщаш моето сърце.
Щом те зърна грейва моето лице!
Малък, светъл ангел,
ти внесе топъл лъч в този мрачен свят.
Ти си моята надежда,
с теб се раждам и умирам всеки ден!
Малък, светъл ангел,
гласът ти гали моите уши.
Ти си толкова невинен.
Ти си моето любимо мъничко момче!
© Ина Истаткова All rights reserved.