12 abr 2013, 15:00

Антибойковизъм 3 

  Poesía » Civil
469 0 0

Който и да бил посочил, президент щял да стане.

С тоз бисер Бойко в историята ще остане.

Тъй се гавреше с Плевнелиев този индивид.

Тъй той доказа, че е интелектуален инвалид.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??