12.04.2013 г., 15:00 ч.

Антибойковизъм 3 

  Поезия » Гражданска
470 0 0

Който и да бил посочил, президент щял да стане.

С тоз бисер Бойко в историята ще остане.

Тъй се гавреше с Плевнелиев този индивид.

Тъй той доказа, че е интелектуален инвалид.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??