8 may 2009, 11:08

Април 

  Poesía
412 0 6

               АПРИЛ

 

Април върви пиян по калта,

заглежда се в жените полудели.

Те хвърлят зимните палта.

Ефирни, крачат- облачета бели.

 

Развяват  разноцветни гриви,

Омайват ни с неземна красота.

И как да спрем желанията диви.

През очите им познаваме света.

 

Очите мъжки се превъртат в страст,

като стрелки на полудял часовник.

загубили над годините си власт.

 

... Мислите са чисти.

                                     И греховни.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??