29 ene 2006, 20:12

Аромата на страстта... 

  Poesía
1320 0 7

Obra no adecuada para menores de 18 años

Отново лягам си сама,
а в мислите заспивам с теб!
Потъвам в спомена любим,
в онзи така далечен ден..

И виждам се отново с теб,
как нежно се докосваха телата..
Усещам парещия дъх,
влажната следа..надолу..

Желание изпълва мойто тяло,
желание отново да те милвам,
да целувам устните любими,
да прокарам нокти по гърба ти..

След миг очите си отварям,
във стаята съм пак сама..
Но аромат от спомена усещам,
аромат,напомнящ за страстта...

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??