29 янв. 2006 г., 20:12

Аромата на страстта... 

  Поэзия
1310 0 7

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Отново лягам си сама,
а в мислите заспивам с теб!
Потъвам в спомена любим,
в онзи така далечен ден..

И виждам се отново с теб,
как нежно се докосваха телата..
Усещам парещия дъх,
влажната следа..надолу..

Желание изпълва мойто тяло,
желание отново да те милвам,
да целувам устните любими,
да прокарам нокти по гърба ти..

След миг очите си отварям,
във стаята съм пак сама..
Но аромат от спомена усещам,
аромат,напомнящ за страстта...

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??