Jan 29, 2006, 8:12 PM

Аромата на страстта... 

  Poetry
1314 0 7

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Отново лягам си сама,
а в мислите заспивам с теб!
Потъвам в спомена любим,
в онзи така далечен ден..

И виждам се отново с теб,
как нежно се докосваха телата..
Усещам парещия дъх,
влажната следа..надолу..

Желание изпълва мойто тяло,
желание отново да те милвам,
да целувам устните любими,
да прокарам нокти по гърба ти..

След миг очите си отварям,
във стаята съм пак сама..
Но аромат от спомена усещам,
аромат,напомнящ за страстта...

© Стефани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??