17 ago 2008, 10:47

Асиметрично 

  Poesía » Filosófica
535 0 9
 

Асиметрично

 

Добре,

че сме двустранно

симетрични.

Представям си

как бих се възприел

хексагонално - тъп,

октаедричен

или

в асиметричен паралел.

 

 

Природата

се е съобразила,

да ни дари

с една централна ос.

И двойственост

по нея е развила,

решавайки

човешкия въпрос.

 

 

Та оттогава.

Още оттогава,

човекът

е двустранно същество,

което се

самоопровергава.

Понякога.

Без смисъл.

 

Цял живот.

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??