28 ago 2021, 23:48

Август 

  Poesía
417 0 1

АВГУСТ
(безглаголно)

 

Лято, гара, влак, багаж,
слънце, въздух, плаж, море, 
лодка, бриз, вълни, мираж
и безоблачно небе.

 

Август, гризната Луна,
Персеиди през нощта,
звезден дъжд и тишина, 
топла вечер - красота.

 

В тишината тя и той,
лудо биещи сърца,
миг вълшебен, страст, покой,
две усмихнати лица...

 

Август, чайки, смях, прибой,
лято, радости безброй!

 

Николай Димов

© Николай Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??