22 ago 2013, 22:48

Августовски флирт 

  Poesía » Otra
1625 0 12

Когато сенките отвън припадат
без сила върху морната земя
и с жегата напереното пладне
разстила се в разливаща нега,
тогава се събличам по часовник
и тръпнеща се сливам със тревата,
копнееща за капките дъждовни
на жаркото ми августовско лято.

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??