22.08.2013 г., 22:48 ч.

Августовски флирт 

  Поезия » Друга
1617 0 12

Когато сенките отвън припадат
без сила върху морната земя
и с жегата напереното пладне
разстила се в разливаща нега,
тогава се събличам по часовник
и тръпнеща се сливам със тревата,
копнееща за капките дъждовни
на жаркото ми августовско лято.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??