21 abr 2021, 20:34

Августовски разходки с Ники в нощно Петково 

  Poesía » Filosófica, Otra
313 0 0

С нозе, яхнали Пътя,

яздим бавно,

а пък с главите,

докосващи Космоса,

препускаме лудо

       между Звездите

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??