Apr 21, 2021, 8:34 PM

Августовски разходки с Ники в нощно Петково 

  Poetry » Phylosophy, Other
312 0 0

С нозе, яхнали Пътя,

яздим бавно,

а пък с главите,

докосващи Космоса,

препускаме лудо

       между Звездите

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??