4 nov 2006, 22:29

Автограф 

  Poesía
601 0 2
Рисувам света върху есенен лист
от изгнила топола...
Рисувам със пръсти,
със мигли и сън,
със очи...
Есента коленичи дори
пред умрялата пролет
и оплаква я
с тъжно-жълто-дъждовни сълзи
и мъгли.

Нарисувах света
върху есенен лист
от изгнила топола.
Както можах-
Автограф.
И заспах.
До другата пролет
                           умрях.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??