Преди години казваше баща ми:
"Човек от тебе надали ще стане.
Инат си ти и дървен философ
и прекалено много вириш нос."
И ето ме сега - със дрипави надежди,
във старите одежди,
със стария инат.
Подсвирквам си - поне духовно съм богата.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados