26.05.2012 г., 16:11 ч.

Автошарж 

  Поезия » Хумористична
555 0 1

Преди години казваше баща ми:

"Човек от тебе надали ще стане.

Инат си ти и дървен философ

и прекалено много вириш нос."

 

И ето ме сега - със дрипави надежди,

във старите одежди,

със стария инат.

Подсвирквам си - поне духовно съм богата.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??