28 jun 2018, 18:02

Аз 

  Poesía » Filosófica
630 1 1

Да обичам на инат,
вече толкова години,

се превърна в занаят,
практикуван със роднини.

 

Твърде просто е да мразя,
твърде лесно е да любя,
а от себе си да пазя,
невъзможно е все губя.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??