28 июн. 2018 г., 18:02

Аз 

  Поэзия » Философская
629 1 1

Да обичам на инат,
вече толкова години,

се превърна в занаят,
практикуван със роднини.

 

Твърде просто е да мразя,
твърде лесно е да любя,
а от себе си да пазя,
невъзможно е все губя.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??