28.06.2018 г., 18:02 ч.

Аз 

  Поезия » Философска
623 1 1

Да обичам на инат,
вече толкова години,

се превърна в занаят,
практикуван със роднини.

 

Твърде просто е да мразя,
твърде лесно е да любя,
а от себе си да пазя,
невъзможно е все губя.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??