Jun 28, 2018, 6:02 PM

Аз 

  Poetry » Phylosophy
628 1 1

Да обичам на инат,
вече толкова години,

се превърна в занаят,
практикуван със роднини.

 

Твърде просто е да мразя,
твърде лесно е да любя,
а от себе си да пазя,
невъзможно е все губя.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??