Не очаквам от никого нищо.
И на нищо не се и надявам.
Мога с вятър да паля огнище,
а любов на звездите да давам.
Мога век да мълча.Да заплача
като хваната в примка кошута
Да разреша косите на здрача.
Да прецеждам през мигли минути.
Щом в небето проблесне пътека,
дето Бог е за мене изпратил,
с бели стъпки да тръгна полека
към сърцето на враг и приятел.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
и любов на звездите да давам."
Можеш, Нина!
Светли празници!