Dec 21, 2016, 9:19 PM

Аз 2 

  Poetry » Other
451 0 6

Не очаквам от никого нищо.

И на нищо не се и надявам.

Мога с вятър да паля огнище,

а любов на звездите да давам.

 

Мога век да мълча.Да заплача

като хваната в примка кошута

Да разреша косите на здрача.

Да прецеждам през мигли минути.

 

Щом в небето проблесне пътека,

дето Бог е за мене изпратил,

с бели стъпки да тръгна полека

към сърцето на враг и приятел.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??