19 feb 2018, 0:25

Аз 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
452 3 2

,, Но ще издържа, защото имам себе си.

Но ще издържа, защото имам силата.

Не ще нищо и никому да ме сломи - по пътя ми обсипан с висоти.

Дори да се спъна в трудностите знам, че изправяйки се, ще бъда по-силна АЗ. "

 

21.10.2017

© buchittaa Todos los derechos reservados

Мое продължение на едно известно стихотворение. 😊

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??