Feb 19, 2018, 12:25 AM

Аз 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
451 3 2

,, Но ще издържа, защото имам себе си.

Но ще издържа, защото имам силата.

Не ще нищо и никому да ме сломи - по пътя ми обсипан с висоти.

Дори да се спъна в трудностите знам, че изправяйки се, ще бъда по-силна АЗ. "

 

21.10.2017

© buchittaa All rights reserved.

Мое продължение на едно известно стихотворение. 😊

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??