19 ene 2023, 18:48  

Аз без теб страдая 

  Poesía » De amor
851 0 0

Аз без теб страдая,

болката търпя едва,

ела и дай ми рая,

ти си моята съдба!

 

Ти си топлите лъчи,

които смисъл дават

в света тъмен, вълчи,

не желая пари, слава,

 

а в твоята прегръдка

просто да се окажа аз,

живот без теб е мъка,

в сърце без теб е мраз!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??