19 янв. 2023 г., 18:48  

Аз без теб страдая 

  Поэзия » Любовная
590 0 0

Аз без теб страдая,

болката търпя едва,

ела и дай ми рая,

ти си моята съдба!

 

Ти си топлите лъчи,

които смисъл дават

в света тъмен, вълчи,

не желая пари, слава,

 

а в твоята прегръдка

просто да се окажа аз,

живот без теб е мъка,

в сърце без теб е мраз!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??