Аз без теб страдая,
болката търпя едва,
ела и дай ми рая,
ти си моята съдба!
Ти си топлите лъчи,
които смисъл дават
в света тъмен, вълчи,
не желая пари, слава,
а в твоята прегръдка
просто да се окажа аз,
живот без теб е мъка,
в сърце без теб е мраз!
© Георги Всички права запазени