Аз съм във тебе и ти си във мене -
нас ни не плаши пространство и време;
аз съм небето, а ти си земята -
влизаме ние в хармония свята.
Аз съм морето, а ти си вълните -
бурно и меко минават ни дните.
Аз съм луната, а ти си звездите -
в тъмната пустош ни водят искрите.
Аз съм скалите, а ти си тревата -
твърдо и меко играем играта.
Аз съм цветята, а ти си пчелите -
в благо единство творим бъднините.
Аз съм солиден, ти мека си течност -
двама вървиме през цялата вечност;
аз съм във тебе и ти си във мене -
нас ни не плаши пространство и време.
© Сандостен Калций Todos los derechos reservados