Nov 4, 2011, 10:33 AM

Аз и ти 

  Poetry » Love
748 0 3

Аз съм във тебе и ти си във мене - 

нас ни не плаши пространство и време;

аз съм небето, а ти си земята - 

влизаме ние в хармония свята.

 

Аз съм морето, а ти си вълните - 

бурно и меко минават ни дните.

Аз съм луната, а ти си звездите - 

в тъмната пустош ни водят искрите.

 

Аз съм скалите, а ти си тревата - 

твърдо и меко играем играта.

Аз съм цветята, а ти си пчелите - 

в благо единство творим бъднините.

 

Аз съм солиден, ти мека си течност - 

двама вървиме през цялата вечност;

аз съм във тебе и ти си във мене - 

нас ни не плаши пространство и време.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??