Не чакай да дойда, когато
е топло и слънце блести.
Когато в горещото лято
танцуваш, щастлива си ти.
Аз идвам в студената зима,
аз идвам, когато вали.
Роден съм за теб и ме има,
за да пия от твойте сълзи.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados