13 dic 2009, 2:47

Аз имам... 

  Poesía » Versos blancos
1072 0 10

Аз имам вяра,

тая надежда

и нося любов!

 

Аз имам време -

глава не свеждам

и с трепет посрещам изгрева нов!

 

Миналото съм загърбила,

с настоящето се боря,

а бъдещето с мечти съм закърпила

и за тяхната реалност се моля!

 

 

 

ВЪРВЕТЕ СМЕЛО НАПРЕД!!! 

 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??