Аз имам вяра,
тая надежда
и нося любов!
Аз имам време -
глава не свеждам
и с трепет посрещам изгрева нов!
Миналото съм загърбила,
с настоящето се боря,
а бъдещето с мечти съм закърпила
и за тяхната реалност се моля!
ВЪРВЕТЕ СМЕЛО НАПРЕД!!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
© Галина Кръстева All rights reserved.
Весели празници и на теб.