13.12.2009 г., 2:47 ч.

Аз имам... 

  Поезия » Бели стихове
1066 0 10

Аз имам вяра,

тая надежда

и нося любов!

 

Аз имам време -

глава не свеждам

и с трепет посрещам изгрева нов!

 

Миналото съм загърбила,

с настоящето се боря,

а бъдещето с мечти съм закърпила

и за тяхната реалност се моля!

 

 

 

ВЪРВЕТЕ СМЕЛО НАПРЕД!!! 

 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??