24 may 2009, 17:33

Аз исках да видя изгрева с теб! 

  Poesía » De amor
667 0 4

       Аз исках да видя изгрева с теб!


      Аз исках да видя изгрева с теб!
      Но някой изключи за нас светлината.
      Угасна светилото, спусна се креп...
      - Знайте – завинаги!... – шушнe вълната...

      Доверие нямах на пяната водна...
      Мечтата ми изгревът нов възкреси:
      Аз искам да видя изгрева с теб –
      а знаеш ли ти, или не... или не... или...?
      ...
      Годините нижат се –
      не се отказваме...
      В многоцветните залези
      своя изгрев очакваме.
      ...
      Топли дланите лъч надежда и днес,
      полудялото ехо повтаря:

      - Къде си?

                                                                             N.

 

© Павел Лазаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??